ADD-PLEX ADDMINO-18, kosa, intenzivan tretman kose, oštećena kosa

ADD-PLEX ADDMINO-18 – REVOLUCIJA U NJEZI KOSE Ostavi komentar

Kosa je oduvijek simbol slobode, ljepote, ali i hrabrosti, zato ju često doživljavamo kao refleksiju vlastitog identiteta. Svi smo se, barem jednom u životu, susreli s razmišljanjem da nam je dan kada nam kosa ne izgleda sjajno – loš dan.

Vjerojatno otuda i dolazi poriv da kada želimo nešto promijeniti krećemo od kose. Srećom, zahvaljujući naprednim frizerskim preparatima i tehnologijama danas je lakše nego ikad drastično promijeniti boju kose, od kovrčave napraviti ravnu i obrnuto. To je odlično jer uvijek možemo imati lijepu i modernu frizuru, ali možemo se složiti da je najljepša kosa – zdrava kosa.

Znanstvena istraživanja pokazala su da kemijski i mehanički tretmani, ali i vanjski utjecaji iznimno lako mogu oštetiti strukturu kose. Rezultat toga je beživotna kosa koja djeluje dehidrirano i suho, posebice zbog smanjenja minerala i vitamina koji su neophodni za vlažnost kose.

KEMIJSKI ELEMENTI KOJI IMAJU KLJUČNU ULOGU ZA ZDRAVLJE KOSE?

keratin, kosa, add-plex addmino-18

Kosa je pretežno građena od proteina keratina koji je ključni element za zdravu i sjajnu kosu. S godinama, ali i uslijed oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem kose ona gubi svoj prirodni keratin. Na taj način vlakna kose pucaju, gube sjaj i javlja se statički elektricitet koji kosi daje neuredan izgled.

Osim keratina, na kemijsku strukturu kose utječu i minerali i elementi u tragovima, a njihova je zastupljenost u kosi ključna za održavanje zdrave i snažne kose. Zato je iznimno važno koristiti proizvode koji kosi pružaju najbolju moguću njegu.

ADD-PLEX ADMINO-18 – INOVATIVNA FORMULA KOJA POTPUNO MIJENJA STRUKTURU KOSE

intenzivan tretman kose, oštećena kosa, kosa, frizerski tretman

ADD-PLEX ADMINO-18 inovativna je i revolucionarna formula za njegu kose koja izuzetno brzo i učinkovito  oporavlja i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem i vanjskim utjecajima.  ADD-PLEX ADMINO-18 rezultat je dugogodišnjeg znanstvenog istraživanja, a samo ime veže se upravo na nevjerojatnu sposobnost proizvoda u obnovi keratina koji se sastoji se od 18 aminokiselina.

Osim znanstvenih istraživanja, ADD-PLEX ADMINO-18 odlično je prošao i na testovima profesionalnih frizera koji su uspoređivali karakteristike prije i nakon primjene proizvoda, poput sjaja, volumena, glatkoće i podatnosti kose.

Neovisnim testovima  potvrđeno je da su se te karakteristike poboljšale već nakon prve primjene. Nakon 21 dana primjene, frizeri su primijetili značajno poboljšanje svih navedenih karakteristika.

SNAGA ADD-PLEX ADMINO-18

SNAGA VOĆNIH KISELINA:

ADD-PLEX ADMINO-18 sadrži mješavinu snažnih voćnih sastojaka nazivom Actipone Alpha Pulp, koji jamče hidraciju i sjaj kose.

SNAGA MINERALNIH SOLI:

Sinergija mineralnih soli u kombinaciji s BIOPOLIMEROM dobivenim iz stabla lipe u ADD-PLEX ADMINO-18 formuli omogućuje održavanje prirodnog hidratantnog faktora (NMF). Što je točno NMF? Pod tim imenom nalaze se prirodno prisutne tvari u našoj kosi koje utječu na razinu vlažnosti i sposobne su vezati velike količine vode neophodne za zdravu, jaku i sjajnu kosu. BIOPOLIMERI iz stabla lipe, dodatno štite kosu od UV zračenja, kemikalija i drugih vanjskih utjecaja.

FERMENTIRANA ZELENA KAVA – INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

ADD-PLEX ADMINO-18 sadrži i inovativni sastojak fermentirane zelene kave proizveden u našem laboratoriju posebnim procesima fermentacije koji ima nevjerojatne antioksidativne sposobnosti.

ADD-PLEX ADMINO-18 – ČETIRI KORAKA DO SAVRŠENE KOSE

kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline
ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu

Šampon za beživotnu kosu HAIR REBORN CLEANSER oporavlja i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem. Zahvaljujući ADDMINO-18 NOVOJ TEHNOLOGIJI i aktivnim sastojcima za restrukturiranje, poboljšava se stanje i vitalnost kose. HAIR REBORN CLEANSER šampon savršeno održava prirodnu ravnotežu strukture kose kombinirajući mineralne soli i zaštitni biopolimer.

Kako koristiti: Nakon ispiranja kemijskog tretmana, nanesite i nježno umasirajte HAIR REBORN CLEANSER šampon kako biste eliminirali bilo kakve kemijske ostatke. Dobro isperite kako bi Vaša kosa izgledala zdravije nakon frizerskog tretmana.

kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline
ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju

Eliksir za kosu u spreju koji štiti unutarnju i vanjsku strukturu kose od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem. ADDMINO-18 NOVA TEHNOLOGIJA štiti i hidratizira kosu, čineći je jačom i zdravijom zahvaljujući kombinaciji  voćnih kiselina, mineralnih soli, fermentiranog ekstrakta zelene kave, te ekstrakta pupoljaka tilia tomentosa. ADD-PLEX ADDMINO-18 je najnovija i revolucionarna formula za njegu kose, koja štiti, popravlja i sprečava oštećenja kose prilikom frizerskih tretmana.

Kako koristiti: Nanesite 2 do 5 potisaka na svaki pramen kose prije kemijskog tretmana, ostavite da djeluje 4 minute, a zatim nanesite kemijski tretman.
maska za kosu, intenzivan tretman kose, kosa, frizerski tretman, profesionalna njega kose
ADD-PLEX ADDMINO-18 – maska za kosu

Intenzivna obnavljajuća i hranjiva maska HAIR REBORN MASK dubinski hrani i vlaži kosu te sprečava oštećenja uzrokovana kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem i vanjskim utjecajima. Nova ADDMINO-18 tehnologija jača, štiti i hidratizira kosu zahvaljujući kombinaciji voćnih kiselina, mineralnih soli, fermentiranog ekstrakta zelene kave, ulja bodljikave kruške i lanenog ulja bogatih oleinskom kiselinom koja kosi pruža optimalnu hidraciju.

Kako koristiti: Nakon pranja kose, nanesite HAIR REBORN MASK na cijelu kosu, raščešljajte i ostavite da djeluje od 2 do 5 minuta, zatim isperite.
intenzivan tretman kose, kosa, frizerski tretman, leave-in regenerator za kosu
ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman

ADDMINO-18 LEAVE-IN, tretman za oporavak kose nanosi se prije stiliziranja. Ima snažan anti-frizz učinak i štiti kosu od topline i oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima. Bogat je mineralnim solima, voćnim kiselinama, fermentiranom zelenom kavom, uljem bodljikave kruške i antistatičkim agensima koji održavaju savršenu hidrataciju kose.

Kako koristiti: Prije stiliziranja, nanesite nekoliko kapi na duljinu i vrhove kose za termo-zaštitnu i hranjivu akciju.

ADD-PLEX ADDMINO-18 PAKET ZA INTENZIVAN TRETMAN OŠTEĆENE KOSE

intenzivan tretman kose, oštećena kosa, kosa, frizerski tretman
Za najbolje rezultate i intenzivan tretman oštećene kose preporučamo cijeli paket koji izuzetno brzo daje vidljive rezultate obnovljene i sjajne kose.

kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline

ADD-PLEX ADMINO-18 SADRŽE PRIRODNE SASTOJKE I BRINU O ETIČNOSTI

Svi naši proizvodi poštuju najsuvremeniji pristup prirodne kozmetike i sadrže najveći postotak prirodnih aktivnih sastojaka ekološkog podrijetla, a sadrže i veganski certifikat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.