, , ,

ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu

Dostupnost:

Nema na zalihi


Šampon za beživotnu kosu HAIR REBORN CLEANSER oporavlja i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem. Zahvaljujući ADDMINO-18 NOVOJ TEHNOLOGIJI i aktivnim sastojcima za restrukturiranje, poboljšava  vitalnost kose kombinirajući mineralne soli i zaštitni biopolimer. Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu , ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman

14,33 

Nema na zalihi

Šampon za beživotnu kosu HAIR REBORN CLEANSER oporavlja i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem. Zahvaljujući ADDMINO-18 NOVOJ TEHNOLOGIJI i aktivnim sastojcima za restrukturiranje, poboljšava se stanje i vitalnost kose. HAIR REBORN CLEANSER šampon savršeno održava prirodnu ravnotežu strukture kose kombinirajući mineralne soli i zaštitni biopolimer.

Nakon nekoliko znanstvenih testova, dali smo na proizvod na testiranje i profesionalnim frizerima kako bi usporedili karakteristike kose prije i nakon primjene šampona, poput sjaja, volumena, glatkoće i podatnosti. Testovima je potvrđeno da su se te karakteristike poboljšale već nakon prve primjene. Nakon 21 dana primjene, frizeri su primijetili značajno poboljšanje svih navedenih karakteristika.

Kako koristiti: Nakon ispiranja kemijskog tretmana, nanesite i nježno umasirajte HAIR REBORN CLEANSER šampon kako biste eliminirali bilo kakve kemijske ostatke. Dobro isperite kako bi Vaša kosa izgledala zdravije nakon frizerskog tretmana.

Zašto naša inovativna formula nosi naziv ADD-PLEX ADDMINO-18? 
Keratin ima najvažniju ulogu za zdravlje i ljepotu kose, a sastoji se od 18 aminokiselina koji su važni u održavanju zdrave, podatne, sjajne i otporne kose.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu , ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman. Tretman kroz četiri koraka popravlja i prevenira oštećenja uzrokovana kemijskim i mehaničkim sredstvima te štiti i jača kosu.
 kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline

 

Možda će vam se također svidjeti…