, , ,

ADD-PLEX ADDMINO-18 – maska za kosu


Intenzivna hranjiva maska za obnavljanje kose nakon tretmana, HAIR REBORN MASK dubinski hrani i vlaži kosu zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj formuli ADD-PLEX ADDMINO-18.  Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman

14,33  (107,97 kn)

Intenzivna obnavljajuća i hranjiva maska HAIR REBORN MASK dubinski hrani i vlaži kosu te sprečava oštećenja uzrokovana kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem i vanjskim utjecajima. Nova ADDMINO-18 tehnologija jača, štiti i hidratizira kosu zahvaljujući kombinaciji voćnih kiselina, mineralnih soli, fermentiranog ekstrakta zelene kave, ulja bodljikave kruške i lanenog ulja bogatih oleinskom kiselinom koja kosi pruža optimalnu hidraciju.

Kako koristiti: Nakon pranja kose, nanesite HAIR REBORN MASK na cijelu kosu, raščešljajte i ostavite da djeluje od 2 do 5 minuta, zatim isperite.

Zašto naša inovativna formula nosi naziv ADD-PLEX ADDMINO-18? 
Keratin ima najvažniju ulogu za zdravlje i ljepotu kose, a sastoji se od 18 aminokiselina koji su važni u održavanju zdrave, podatne, sjajne i otporne kose.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman Tretman kroz četiri koraka popravlja i prevenira oštećenja uzrokovana kemijskim i mehaničkim sredstvima te štiti i jača kosu.
 kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 0A828 Kategorije: , , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Možda će vam se također svidjeti…