, , ,

ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman


ADDMINO-18 LEAVE-IN, tretman za oporavak kose koji se nanosi prije stiliziranja. Ima snažan anti-frizz učinak i štiti kosu od topline i oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu  i ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju

22,30  (168,02 kn)

ADDMINO-18 LEAVE-IN, tretman za oporavak kose nanosi se prije stiliziranja. Ima snažan anti-frizz učinak i štiti kosu od topline i oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima. Bogat je mineralnim solima, voćnim kiselinama, fermentiranom zelenom kavom, uljem bodljikave kruške i antistatičkim agensima koji održavaju savršenu hidrataciju kose.

Kako koristiti: Prije stiliziranja, nanesite nekoliko kapi na duljinu i vrhove kose za termo-zaštitnu i hranjivu akciju.

Zašto naša inovativna formula nosi naziv ADD-PLEX ADDMINO-18? 
Keratin ima najvažniju ulogu za zdravlje i ljepotu kose, a sastoji se od 18 aminokiselina koji su važni u održavanju zdrave, podatne, sjajne i otporne kose.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu  i ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju Tretman kroz četiri koraka popravlja i prevenira oštećenja uzrokovana kemijskim i mehaničkim sredstvima te štiti i jača kosu.
 kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 0A829 Kategorije: , , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Možda će vam se također svidjeti…