, , ,

ADD-PLEX ADDMINO-18 – eliksir za kosu u spreju


Eliksir za kosu u spreju koji štiti unutarnju i vanjsku strukturu kose od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem.  NOVA TEHNOLOGIJA ADDMINO-18 štiti i hidratizira kosu, čineći je jačom i zdravijom zahvaljujući kombinaciji voćnih kiselina, mineralnih soli, fermentiranog ekstrakta zelene kave, te ekstrakta pupoljaka tilia tomentosa.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu  i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman

35,04  (264,01 kn)

Eliksir za kosu u spreju koji štiti unutarnju i vanjsku strukturu kose od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim i mehaničkim oblikovanjem. ADDMINO-18 NOVA TEHNOLOGIJA štiti i hidratizira kosu, čineći je jačom i zdravijom zahvaljujući kombinaciji  voćnih kiselina, mineralnih soli, fermentiranog ekstrakta zelene kave, te ekstrakta pupoljaka tilia tomentosa. ADD-PLEX ADDMINO-18 je najnovija i revolucionarna formula za njegu kose, koja štiti, popravlja i sprečava oštećenja kose prilikom frizerskih tretmana.
Kako koristiti: Nanesite 2 do 5 potisaka na svaki pramen kose prije kemijskog tretmana, ostavite da djeluje 4 minute, a zatim nanesite kemijski tretman.

Zašto naša inovativna formula nosi naziv ADD-PLEX ADDMINO-18? 
Keratin ima najvažniju ulogu za zdravlje i ljepotu kose, a sastoji se od 18 aminokiselina koji su važni u održavanju zdrave, podatne, sjajne i otporne kose.

Za intenzivan tretman oštećene kose koristite uz ADD-PLEX ADDMINO-18 – šampon za kosu, ADD-PLEX ADDMINO-18 – masku za kosu  i ADD-PLEX ADDMINO-18 – leave-in tretman Tretman kroz četiri koraka popravlja i prevenira oštećenja uzrokovana kemijskim i mehaničkim sredstvima te štiti i jača kosu.
 kose, kosa, profesionalna njega kose, aminokiseline

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 0A826 Kategorije: , , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

Možda će vam se također svidjeti…