Naučite One stroke tehniku ukrašavanja noktiju Ostavi komentar

Za sve ljubitelje ukrašavanja noktiju ovo je ponuda kojoj neće moći odoljeti. Za 349,00 kn nudimo vam tečaj ukrašavanja noktiju One stroke tehnikom.[quote]Svladajte vještinu koju već dugo želite imati u svojim rukama.[/quote]

One stroke tehnika je izvorno slikarska tehnika koja potiče od davnina, a odnedavno se koristi i za ukrašavanje noktiju. One stoke ili doslovni prijevod “jedan potez” je tehnika kojom se na kist nanose dvije ili više boja te se jednim potezom slikaju latice, cvijeće, listovi, leptiri, … Za ovu tehniku koriste se akrilne boje na bazi vode.

Za One stroke tehniku nije vam potrebno slikarsko predznanje jer ćete ju vrlo brzo i uz malo prakse savladati, te njome obogatiti svoje znanje i vještine ukrašavanja noktiju. Naučivši ovu tehniku izdvojit ćete se od konkurencije i osigurati ekonomski uspjeh.

Sve materijale i potrebnu opremu dobit ćete za vrijeme trajanja tečaja, a nakon njega postat ćete pravi virtuozi za nokte.

Po završetku tečaja svaki polaznik dobiva pravovaljan certifikat što ovu ponudu čini odičnim ulaganjem u poslovnu riznicu vaših vještina i sposobnosti.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u trgovini, telefonski na broj 048 671 010 ili elektronskom poštom [email protected]

Cijena tečaja: 349,00 kn

Zbog ozbiljnosti prijava potrebno je uplatiti akontaciju od 100,00 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *