Argan Sublime Ostavi komentar

Nova linija FarmaVite “Argan Sublime” za njegu suhe i oštećene kose na bazi Arganovog ulja pruža luksuzni ritual za ljepotu i zdravlje Vaše kose.

Arganovo ulje

Arganovo ulje potjeće od drva Maroccan Argan (Argania Spinosa). Stoljećima se koristilo za njegu kose zbog svojstva vlaženja, jačanja i zaštite. Ovo rijetko i dragocijeno ulje također je bogato: vitaminom E, linolinskom kiselinom te prirodnim tokoferolom koji daje ulju anti slobodne radikale i svojstva protiv starenja. Vitamin E često se koristi u obnavljanju i regeneriranju oštećene kose uzrokovanim vanjskim utjecajima kao što je toplina i agresivni tretmani. Arganovo ulje je deirektan izvor esencijalnih nutricionističkih komponenta za pore i korijen kose. Bogato je nezasićen masnim kiselinama kao što je Omega 6. Nezasićene masne kiseline poboljšavaju čvrstoću kose te pomažu kod zacjeljivanja ispucanih vrhova radi jakih proteina koji se vežu na kosu. Arganovo ulje hidratizira kosu i daje joj završni sjaj.

Argan tretman sadrži:

 • šampon 250 ml,
 • masku 250 ml i
 • elixir- ulje Argan 100 ml

[four_fifth first]

Argan Sublime šampon

[/four_fifth]

[one_half first][/one_half]

[one_half]Jedinstven, precizan i hranjivi šampon s arganovim uljem i intenzivnim egzotičnim mirisom za zdravu, nježnu i svilenkastu kosu. Ova superiorna formula bez sulfata sa sastojcima dobivenih od neobrađenih biljnih sastojaka, nježno čisti te je idealan za sve tipove kose.

 • bez sulfata
 • bez fosfata
 • bez alkohola
 • bez DEA
 • bez silikona
 • obogaćeno arganovim uljem

[/one_half]

Zapremnina: 250 ml
Cijena: 70,00 kn

[four_fifth first]

Argan Sublime maska

[/four_fifth]

[one_half first][/one_half]

[one_half]Bogata, obnavljajuća maska s arganovim uljem i intenzivnim mirisom sa zlatnom kremastom teksturom, specijalno dizajnirana da daje kosi mekoću, sjaj i hranjivost. Idealna za se tipove kose.

[/one_half]

[quote]Inspirirano drevnom tradicijom ova formula hrani kosu, nježno je čisti te stvara nježnu, sjajnu i svilenkastu perfekciju zahvaljujući nježnim aktivnim sastojcima i preciznim mica kristalima.[/quote]

[one_half first]

 • Arganovo ulje
 • Mica zlatni kristali

[/one_half]

[one_half]Zapremnina: 250 ml
Cijena: 80,00 kn[/one_half]

 [four_fifth first]

Argan Sublime eliksir

[/four_fifth]

[one_half first][/one_half]

[one_half]Uzvišeno višenamjensko arganovo ulje – eliksir s intenzivnim egzotičnim mirisom za zavodljivu, sjajnu i svilenkastu kosu. Idealno za sve tipove kose.

PRIMJENA:

Prije šamponiranja – izvrstan za kosu koja treba dodatnu mekoću i hranjivost. Raščešljajte kosu. Istisnite 3 kapi ulja na dlanove te nanesite na cjelu dužinu kose sve do vrhova te ostavite nekoliko minuta. Namočite kosu s toplom vodom kako biste dobili emulzije te šamponirajte kao i obično.

[/one_half]

Prije sušenja kose – Idealno za smirivanje neposlušne kose i lakoće stiliziranja. Istisnite 2 kapi na dlanove te nanesite od sredine prema vrhovima kose.

Nakon sušenja – Idealno za postizanje sjaja kose te spriječavanju ispucalih vrhova. Istisnite 2 kapi na dlanove e nanesite od sredine prema vrhovima kose.

[quote]Izvrsno za kosu kojoj treba kontrola, hranjivost i dodatan sjaj.[/quote]

Zapremnina: 100 ml
Cijena: 130,00 kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *