Zubna pasta WinSmile Anion Ostavi komentar

Do sada ste imali priliku upoznati LoveMoon Anion higijenske uloške, a sada Vam predstavljamo još jedan Winalite proizvod. Riječ je o pasti za zube s anionima.

Kada perete zube, zbog temperature usta i trenja, pasta za zube stvara energiju koja upija vodu i proizvodi anione. Anioni apsorbiraju kolonije mikroorganizama u ustima i sprečavaju njihov opstanak i reprodukciju, čime se smanjuje formiranje naslaga i održava zdravlje desni. Učinkovito uklanja bakterije sa površine cakline i formiraju zaštitni sloj na zubima te pomažu u prevenciji erozije zubi od strane bakterija.

[quote]Štiti i jača zube, čuva desni, izbjeljuje zube, uništava bakterije, smanjuje kamenac, uklanja mrlje, stabilizira pH vrijednost u ustima te održava svjež dah.[/quote]

Paleozoitske mineralne soli sadrže prirodne mineralne elemente uključujući jod, kalij, kalcij, magnezij, željezo i mnoge druge elemente koji imaju pozitivan utjecaj na ljudski organizam. Pomažu proizvodnju probiotika u usnoj šupljini, poboljšava cirkulaciju krvi desni, jača zube, sprečava pojavu bakterija i uklanja loš zadah čime se održava oralno zdravlje.

Zapremnina WinSmile paste za zube je 165 ml.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *