Ekskluzivni zastupnik tvrtke Daler-Rowney Ostavi komentar

Nakon nekoliko godina rada sa slikarskim materijalom i uskom suradnjom sa tvrtkom Daler-Rowney, godine 2010. postajemo ekskluzivni zastupnici spomenutog engleskog proizvođača slikarskog materijala Daler-Rowney za cijelu Hrvatsku.

Daler-Rowney je tvrtka sa 200 godišnjom tradicijom proizvodnje slikarskog materijala engleske kvalitete. Evo što kažu o sebi:

“Naši proizvodi prate umjetnika na svakom koraku njegovog kreativnog putovanja, od ranih dječjih crteža preko abstraktnih slika do oslikavanja zidova. Nastojimo potaknuti umjetnike svih dobi i otvoriti im nove mogućnosti za njihovu potrebu za stvaranjem.”

[quote float=”left”]Uživajte u doživljaju slikanja![/quote]

Gledajući na kvalitetu, pa tako i cijenu, proizvode svrstavaju u tri kategorije: za profesionalce, studente i hobiste. Omjerom kvalitete i cijene, konkurentni su na tržištu. Proizvode boje, papire, štafelaje, slikarska platna, kistove, crtače medije, slikarske torbe i ostale potrepštine.

Na svojoj stranici nude pregled svih proizvoda. Možete pronaći i poveznicu za preuzimanje iPhone aplikacije Daler-Rowney System 3 koja sadrži informacije o System 3 liniji akrilnih boja i kistova, te nudi mogućnosti slikanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *