Nema više prorijeđene kose i izrasta! Ostavi komentar

[dropcap1]P[/dropcap1]rorijeđena kosa predstavlja veliki problem kod večine kako muškaraca tako i žena. Na tržištu postoje razni preparati koji tom problemu pokušavaju stati na kraj, a jedno od rješenja nudi vam i MIKRO KOSA Professional.

Što je MIKRO KOSA?

MIKRO KOSA je revolucionalni proizvod za prikrivanje izrasata i prorijeđene kose razvijen od strane stručnjaka. Sastoji se od biljnih vlakana i keratina od mojeg je sastavljena i prirodna ljudska kosa.

Prirodna boja u prahu za prikrivanje izrasta i veći volumen kose!

tornado1

 

Prednosti:

  • trenutno prikriva izrast i prorijeđene dijelove kose
  • poguščuje tanku kosu
  • daje prirodan dojam guste kose
  • savršena za muškarce i žene svih dobi
  • jednostavna za svakodnevnu upotrebu
  • preporučuju lječnici i dermatolozi

Mikrokosa_slika1

Kako djeluje?

MIKRO KOSA prijanja uz vlasi vaše kose. Učinkovito prikriva izrast i prorijeđenu kosu te trenutno pruža nevjerojatan volumen. Nanosi se na čistu i suhu kosu te je postojana do slijedećeg pranja kose.

Mikro kosa_folikule

Golom oku totalno neprimjetna, ne ispušta boju te se jednostavno skida sa šamponom. Postojana je na vjetru i kiši.

Mikro-kosa_nijanse

Brzo i lako nanošenje u 3 koraka:

Mikro kosa_nanošenje

  1. Nanesite – posipajte MIKRO KOSU na prorijeđenu kosu.
  2. Podestite – prstima je nježno podesite,te prema potrebiponovite postupak kako biste postigli željenu gustoću i volumen.
  3. Učvrstite – za sam kraj nanesite bilo koji lak za kosu kako bi se MIKRO KOSA još jače učvrstila.

Savršeni dodatak preparatima protiv ispadanja kose; Nanesite MIKRO KOSU još danas dok čekate rezultate djelovanja terapije protiv ispadanja kose te odmah učinite vašu kosu bujnom i gustom.

Za njega

Mikro kosa_mihael1-336x190
Bujna i gusta kosa oduvijek se smatrala simbolom snage i mladosti. No, statistika govori kako prorijeđenost kose pogađa čak 30% muškaraca u 30-tim godinama te 50% muškaraca u 50-tim godinama života.

Najnovije istraživanje također pokazuje kako prorijeđenost kose ima i značajan utjecaj na samopouzdanje, kako u poslovnom tako i u društvenom životu općenito.

Potpuno je prirodno da želimo izgledati i osjećati se najbolje što možemo. Stoga, želite li ponovo imati kosu kao u dobra stara vremena, ili možda tek malo pogustiti postojeću kosu MIKRO KOSA će vam u tome garantirano pomoći.

Za nju

Mikro kosa_sanja2-336x190

VIDEO

Prorijeđenost kose kod žena vrlo je česta pojava.Prema istraživanjima javlja se čak kod 50% žena nakon trudnoće, zatim ulaskom u menopauzu, zbog loše prehrane, stresa ili hormonalnih problema.

Sve žene će se složiti kako ih bujna i gusta kosa čini ženstvenijima, privlačnijima i samopouzdanijima. Stoga, želite li se svakoga dana tako osjećati i izgledati, MIKRO KOSA će vam u tome garantirano pomoći.

Također će vam pomoći i u prikrivanju izrasta u periodu između bojanja.

Proizvode možete naručiti ovdje: MIKRO KOSA Professional

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *