Look & learn seminar montibel.lo Ostavi komentar

Kao što smo najavili, ove subote 24.05.2014. održan je Look & learn Montibel.lo seminar. Seminaru je prisustvovalo preko 50 frizera sa područja sjevero-zapadne Hrvatske, predstavnici Montibel.lo brenda za Hrvatsku te djelatnici poduzeća P&GOT d.o.o.

montibel.lologoSeminar je počeo u 17.00 sati, a program seminara bio je slijedeći:

  • predstavljanje Montibel.lo brenda
  • predstavljanje boje bez amonijaka
  • predstavljanje inovativne boje za kosu sa više od 70% sijedosti
  • predstavljanje noviteta na tržištu
  • prezentacija tehnika ombre sa plati blanc i sa plati blanc control
  • prezentacija tehnike šišanja

Montibel.lo je profesionalna kozmetika za frizerske salone. Tvrtka Montibel.lo osnovana je 1967. godine u Barceloni i danas je sinonim za kvalitetu. Iskustvo je tvrtku plasiralo na sam vrh španjolskog i europskog tržišta, a odnos prema klijentima među omiljene brendove.

_MG_0713
_MG_0751
Glavne vrijednosti koje njeguju su profesionalna ekskluzivnost, bliskost sa klijentima, posvećenost rastu, razvoju i daljnjem istraživanju, a sve u svrhu očuvanja standarda, edukacije i razvoja krajnjih korisnika, klijenata.
Tokom seminara, osim teorijskog dijela radilo se i na modelima. Tako su četiri modela bila bojana (blond, crveno, prekrivanje sijedih i ombre). A na jednom modelu je Marko, suradnik Montibel.lo predstavnika za Hrvatsku i vlasnik Polypus hair studija pokazao tehniku šišanja.
_MG_0770
_MG_0748
_MG_0758
Svi sudionici dobili su mali poklon paket, a troje nasumce izvučenih veliki poklon paket sa Montibel.lo proizvodima.
Od sada Montibel.lo proizvode možete kupiti i u našoj trgovini P&GOT d.o.o., a uskoro ćete ih moći pronaći i u našoj web trgovini.
Više fotografija sa seminara možete vidjeti ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *