, , ,

Pjena u boji Subrina 125 ml


Pjena u boji za učvršćivanje kose koja istovremeno kosu nijansira i učvršćuje. Ovom pjenom može se osvježiti prirodna boja, a i može se kosi dati nova nijansa. Pjena se sa kose ispire, te je moguće nijansu boje mijenjati nakon svakog slijedećeg pranja kose. Ova pjena istodobno učvršćuje kosu, čime omogućava oblikovanje frizure na različite načine.

41,25 kn

Pjena u boji za učvršćivanje kose koja istovremeno kosu nijansira i učvršćuje. Ovom pjenom može se osvježiti prirodna boja, a i može se kosi dati nova nijansa. Pjena se sa kose ispire, te je moguće nijansu boje mijenjati nakon svakog slijedećeg pranja kose. Ova pjena istodobno učvršćuje kosu, čime omogućava oblikovanje frizure na različite načine. Dostupno u 10 nijansi.

SAVJET: Upotreba pjene je jednostavna. Bocu treba protresti, okrenuti prema dolje, istisnuti pjenu na dlan i ravnomjerno je rasporediti po opranoj kosi. Pjenu ne treba ispirati!

DODATNA NJEGA: Ekstrakt suncokreta njeguje i obnavlja oštećenu kosu. Vitamini i minerali koje sadrži suncokret poboljšavaju oštećenu strukturu kose i vraćaju kosi elastičnost i sjaj. Njeguju vlasište i sprječavaju lomljenje kose.

Zapremnina: 125 ml

Težina0.15 kg
Brend

Subrina