, ,

Šampon Argan za svakodnevu upotrebu 250 ml


Šampon za svakodnevnu primjenu s arganovim uljem za sve tipove kose i česta pranja.

59,90 kn

Šampon za svakodnevnu primjenu s arganovim uljem za sve tipove kose i česta pranja.

  • nježno pere
  • hrani i štiti kosu
  • neutralizira djelovanje slobodnih radikala i starenje kose
  • kosa postaje meka, zdrava i svilena

Pakiranje: bočica od 250 ml s čepom

Prepoznatljivi elementi linije Argabeta

VEGANSKA KOZMETIKA: ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla ili one za čije se dobivanje iskorištavaju životinje.

ŠAMPON BEZ SLS-A I SLES-A: Natrijev Laurie-sulfat (SLS) i Natrijev laureth-sulfat (SLES) su tenzidi, odnosno tvari zadužene za “otapanje” masne prljavštine radi njezinog lakšeg uklanjanja ispiranjem. Među ostalim, prepoznatljive su po značajnoj proizvodnji pjene. Značajno prisustvo ovih tvari može utjecati na hidrolipnu ravnotežu tjemena.

PROIZVODI BEZ SILIKONA: silikoni oblažu vlasište, potpuno prekrivaju ljuske kose i pružaju svilen i baršunast izgled. Silikoni nisu topivi u vodi: stoga nisu uvršteni u formulacije proizvoda s ispiranjem kako bi se izbjeglo njihovo ispuštanje u podzemne vode.

PROIZVODI BEZ MINERALNIH ULJA: mineralna ulja su tekućine koje se nalaze u prirodi, iskopavaju ih ljudi i prerađuju u različite tvari. U kozmetičkim proizvodima mogu stvoriti sloj na koži i kosi koji onemogućuje ishlapljivanje vode i na taj naćin nastaje pojava prividne hidratacije.

PROIZVODI BEZ UMJETNIH BOJA: ne sadrže umjetne boje čija je jedina svrha uljepšati izgled teksture proizvoda bez funkcionalne vrijednosti.

WE LOVE PETS: mi smo na strani životinja i podupiremo zakonodavnu Direktivu koja od 2009. godine nalaže zabranu pokusa na životinjama, kao i uporabu i uvoz kozmetičkih sastojaka testiranih na životinjama.

ARGABETA, isključivo MADE IN ITALY.

Brend

Dikson