, ,

Hidrogen BBCOS Innovation evo 1000ml

Dostupnost:

Na zalihi


Hidrogen BBCOS Innovation evo sadrži aktivne sastojke biljnog keratina, lanenog i arganovog ulja. Savršeno ujednačen, ugodnog mirisa, štiti kosu tijekom tretmana bojanja. Aktivni sastojci lana i argana prodiru duboko u strukturu vaše kose tijekom procesa bojanja, oslobađajući dragocjene vitamine. Ova prirodna ulja donose niz prednosti za vašu kosu i igraju značajnu ulogu u poboljšanju kvalitete i trajnosti boje za kosu.

Upotrebljavajte hidrogen BBCOS Innovation evo uz boje za kosu iz iste linije.

4,66 

Hidrogen BBCOS Innovation evo sadrži aktivne sastojke biljnog keratina, lanenog i arganovog ulja. Savršeno ujednačen, ugodnog mirisa, štiti kosu tijekom tretmana bojanja.

Aktivni sastojci lana i argana prodiru duboko u strukturu vaše kose tijekom procesa bojanja, oslobađajući dragocjene vitamine.

Ova prirodna ulja donose niz prednosti za vašu kosu i igraju značajnu ulogu u poboljšanju kvalitete i trajnosti boje za kosu.

  1. Hranjiva svojstva lanenog ulja: Laneno ulje je bogato esencijalnim masnim kiselinama, posebno omega-3 masnim kiselinama. Te masne kiseline su ključne za održavanje zdravlja kose. One pomažu u jačanju vlasi i smanjenju lomljivosti. Kosa tretirana lanenim uljem postaje mekša i sjajnija.
  2. Arganovo ulje za hidrataciju: Arganovo ulje je poznato po svojim hidratantnim svojstvima. Ono duboko prodire u kosu, zadržavajući vlagu unutar vlasi. To čini kosu mekom i svilenkastom, a istovremeno je štiti od suhoće i oštećenja uzrokovanog vanjskim faktorima poput sunca i vjetra.
  3. Bolja apsorpcija boje: Aktivni sastojci lanenog i arganovog ulja igraju ključnu ulogu u procesu bojenja kose. Oni pomažu pigmentima da prodru duboko u kosu, što rezultira ravnomjernom i intenzivnom bojom. Ovo je važno za postizanje željenog izgleda boje.
  4. Zdravija kosa, trajnija boja: Kombinacija lanenog i arganovog ulja ne samo da pomaže očuvati zdravlje kose, već i produžuje trajnost boje. Kosa ostaje svježa i sjajna dulje vremena, što znači manje čestih tretmana bojenja.

BILJNI KERATIN sadrži mješavinu 18 biljnih aminokiselina i bogat je aminokiselinom cisteinom. Cistein je važan sastojak u proteinskoj strukturi kose, aminokiselina koja tvori disulfidne mostove između molekula keratina, glavnog proteina koji čini kosu. Ovi mostovi čine kosu izuzetno čvrstom i otpornom na oštećenja. Stoga, prisutnost cisteina jača vlasi kose i smanjuje njihovu podložnost lomljenju.

Rezultat? Vaša kosa je ne samo prekrasno obojana već  zdravija, a boja intenzivna i sjajna koja oduševljava postojanošću.

Upotrebljavajte hidrogen BBCOS Innovation evo uz boje za kosu iz iste linije.

Samo za profesionalnu upotrebu.

SKU: N/A Kategorije: , , Oznake: ,
Brend

Postotak aktivatora

12%, 9%, 6%, 3%