, , ,

Olivia Garden FINGERBRUSH četka Lavender

Dostupnost:

Na zalihi


Olivia Garden FINGERBRUSH četka Lavender limitirano je izdanje ove ultra lagane četka za raščešljavanje s prirodnim dlakama od vepra i najlonskim antistatičkim iglicama. Namijenjena je za raščešljavanje i stiliziranje, a idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Inovativan dizajn omogućava brzo sušenje kose, a zaobljeni oblik četke bolje prijanjanje uz vlasište. Olivia Garden četka FINGERBRUSH, najprodavaniji je model Olivia Garden četki za raščešljavanje.

Veličina četke: Medium

18,00 

Na zalihi

Olivia Garden FINGERBRUSH četka Lavender limitirano je izdanje ove ultra lagane četka za raščešljavanje s prirodnim dlakama od vepra i najlonskim antistatičkim iglicama.

Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Inovativan dizajn omogućava brzo sušenje kose, a zaobljeni oblik četke bolje prijanjanje uz vlasište. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu a pri tom su nježne za kosu i vlasište. Olivia Garden četka FINGERBRUSH, najprodavaniji je model Olivia Garden četki za raščešljavanje.

Težina 92 ​​g.

Dužina 260 mm.

Radna površina – 115 x 75 mm. 6 redaka.

Jedinstven ergonomski dizajn. Ultra lagana četka za najugodniji i najsigurniji rad, štiteći od deformacija zgloba, ruke i ramena, posebno tijekom dugotrajnog i intenzivnog rada. Radna površina i gumirana ručka nemaju spojni prsten ispod kojeg se mogu uhvatiti dlake kose.

O BRANDU

OLIVIA GARDEN osnovali su 1967. godine Jean & Micheline Rennette u Liègeu u Belgiji. Glavna ideja vodilja bila je frizerima ponuditi inovativne, visokokvalitetne, i vrhunski dizajnirane frizerske proizvode. Danas Olivia Garden uživa poziciju vodeće tvrtke na tržištu i s prijavljenih više od 55 patenata popularna je u frizerskim krugovima u više od 102 zemalja. Olivia Garden proizvode koriste svi najpoznatiji stilisti širom svijeta. Olivia Garden proizvodi obavezan su dio priprema iza kulisa na Tjednu mode u New Yorku, a često se koriste i u TV emisijama i na filmskim setovima. Nadamo se da ćete i vi osjetiti dašak glamura i uživati u Olivia Garden vrhunski dizajniranim četkama za kosu.

Brend