Akne, prištići, psorijaza, dermatitis? Mislite da ste isprobali sve? Ostavi komentar

Predstavljamo vam Salcura proizvode na prirodnoj bazi za liječenje kožnih bolesti i nepravilnosti. Sadrže samo najfinije čiste i prirodne sastojke iz cijelog svijeta. Ne koriste umjetne kemikalije ili farmaceutske pripravke kao što su peroksid, paraben i parafin. Svi sastojci su odabrani zbog svojih bio-znanstvenih dokazanih sposobnosti da rješavaju infekcije (gljivične ili bakterijske), upale i oštećenja tkiva. Dokazano djeluju! 

Brzo, učinkovito i prirodno!

Salcura je izvorno razvijena 1990. godine od strane njemačkog bio-znanstvenika dr. Martina Schiele sa ciljem liječenja kožnih problema tvorničkih radnika koji su rukovali kemikalijama. Njegova jedinstvena kombinacija pirodnih sastojaka pokazala se vrlo učinkovita i umirujuća kod tretiranja kožnih bolesti. Nakon deset godina daljnjeg istraživanja i poboljšanja, njegova mješavina sastojaka lansirana je kao “Salcura” – niz učinkovitih prirodnih proizvoda. 

  • idemo organski gdje god je moguće
  • nikada ne testiraju proizvode na životinjama
  • svi proizvodi su pogodni za vegetarijance i vegane
  • nijedan od sastojaka nije genetski osmišljen ili modificiran
  • jedini konzervanski koje koristimo su prirodnog podrijetla

4 najznačajnija sastojka:

[one_fifth first]Sea Buckthorn[/one_fifth]

[four_fifth]

Sea Buckthorn

Pomaže kod ozdravljenja regeneracijom tkiva kože. Protiv svrbeži.

[/four_fifth]

[one_fifth first]Manuka[/one_fifth]

[four_fifth]

Manuka

Esencijalnih anti-bakterijskih, anti-gljivičnih, anti-histaminskih i anti-alergijskih svojstava.

[/four_fifth]

[one_fifth first] sandalwood[/one_fifth]

[four_fifth]

Sandalovina

Kontrolira infekcije svojim anti-septičkim, anti gljivičnim i protuupalnim djelovanjem.

[/four_fifth]

[one_fifth first]Tea Tree[/one_fifth]

[four_fifth]

Čajevac

Koristi se zbog svojih anti-septičkih, anti-bakterijskih i anti-gljivičnih svojstava.

[/four_fifth]

Predstavljamo vam dvije linije Salcura proizvoda: Antiac – linija proizvoda za tretiranje kožnih promjena kao što su akne, prištići, crvenilo, miteseri te DermaSpray i Zeoderm – linija proizvoda za tretiranje kožnih promjena kao što su psorijaza, dermatitis, ekcem, urtikarija, svrbež kože te suha i ispucana koža.

antiac

Antiac proizvodi imaju izvanredne rezultate u tretiranju kožnih promjena kao što su akne, prištići, crvenilo, miteseri, … Formulirani na prirodnim sastojcima koji sadrže samo prirodne vitamine i minerale koji obnavljaju kožu i održavaju prirodnu ljepotu kože. Proizvodi ne sadrže: paraben, alkohol, lanolin, antibiotik, sulfat, benzoyl, peroksid. Nisu tretirani na životinjama. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana primjene.

[two_third first]

Antiac Active Liquid Spray 

[/two_third]

[one_third][/one_third]

[one_third first]salcura_antiac_activ_liquidSpray[/one_third]

[two_third]

Antiac sprej je namijenjen za tretiranje kožnih promjena kao što su problem s aknama, prištićima, crvenilom i miteserima. To je jedinstveni proizvod koji ima mogućnost duboke apsorpcije u samu poru kože zbog tekućeg stanja u kojem se nalazi (sprej). Ovaj nagrađivani sprej je i za svakoga tko se boji stavljati agresivne proizvode na kožu ili je jednostvano u potrazi za nečim novim i prirodnijim.[/two_third]

Razvijen posebno za odrasle i djecu stariju od 12 mjeseci sa problemom akni i drugih srodnih problema na koži lica –  to je kombinacija učinkovitih sastojaka, bez kemijskih sastojaka, formuliran bogatim hranjivim sastojcima u spreju za lakšu primjenu. Fini tekući fluid prodire duboko u kožu, dezinficira pore kože istovremeno djelujući umirujuće, smiruje upalu (crvenilo) na površini kože spriječavajući ponovnu pojavu.

[two_third first]

Antiac Activ Gel Serum

[/two_third]

[one_third][/one_third]

[one_third first]_antiac_activ_gel_serum[/one_third]

[two_third]

Antiac Aktivni serum ima BRZO i UČINKOVITO djelovanje kod pojave neuglednih prištića, mrlja, mitesera ili akni.

Vidljivi rezultati već nakon samo 4 sata primjene![/two_third]

[two_third first]

Antiac Daily Face Wash

[/two_third]

[one_third][/one_third]

[one_third first]salcura_antiac_daily_faceWash[/one_third]

[two_third]

Gel za umivanje namijenjen za svakodnevno čišćenje lica te za osobe koje imaju problema s aknama, prištićima, crvenilom i miteserima. Kombinacija učinkovitih sastojaka osigurava anti-oksidanse na koži, umiruje i smiruje kožu, smanjuje bakterije i upale, a što je najvažnije smanjuje nečistoće i razinu sebuma koji i uzrokuje začepljenje pora i upale ostavljajući osjećaj svježine na koži te trenutni osjećaj smirenosti.[/two_third]

Pogodan je za sve tipove kože. Jednostavan za korištenje, gel je prvenstveno za korištenje na i oko lica, uključujući vrat i gornji dio leđa/ramena ako je potrebno. Preporuča se primjena ovog gela za umivanje kao svakodnevna rutina u održavanju kože lica i podloga za Antiac Activ sprej za teže kožne promjene na licu.

[two_third first]

Antiac Daily Face Wipes 25/1

[/two_third]

[one_third][/one_third]

[one_third first]salcura_antiac_daily_facewipes[/one_third]

[two_third]

Antiac vlažne maramice namijenjene su za osobe sa problematičnom kožom lica sklonoj aknama, crvenilu i prištićima. Učinkovito čiste nečistoće sa lica, vrata i leđa te ublažavaju crvenilo. Obogaćene omega Sea Buckthornom, uljem ružmarina i Aloe Verom. Za dnevnu rutinu čišćenja lica. Idealna priprema kože prije primjene Antiac spreja.[/two_third]

psorijaza

SALCURA DermaSpray i Zeoderm su proizvodi koji bilježe izvanredne rezultate u tretiranju kožnih promjena kao što su psorijaza, dermatitis, ekcem, urtikarija, svrbež kože te suha i ispucana koža… Formulirani na prirodnim sastojcima koji sadrže samo prirodne vitamine i minerale koji obnavljaju kožu i održavaju prirodnu ljepotu kože.

Proizvodi ne sadrže: alkohol, kortikosteride, antibiotike, arben, hormone, streroide. Nisu tretirani na životinjama. 

[two_third first]

Zeoderm Skin Repair Moisturiser 

[/two_third]

[one_third][/one_third]

[one_third first]salcura_zeoderm_cream[/one_third]

[two_third]

Za tretiranje problematičnih kožnih promjena kao što su ekcem, psorijaza, dermatitis te kod drugih kožnih promjena kod vrlo osjetljive kože te suhe i grube kože. Krema se vrlo brzo upija, ne masti te prodire u oštećenu kožu duboko dajući joj maksimalnu hidrataciju. Jedan od glavnih aktivnih sastojaka su prirodni minerali u nano obliku.[/two_third]

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana primjene!

Petentirani ZeodermZ sastojak ima TRIBO – mehanički aktivan zeolit. Zeoderm također sadrži silikatne minerale koji su neophodni ljudskom tijelu i koži ali to nažalost tijelo ne proizvodi te se moraju dobiti na drugi način. Prisutnost ovog vitalnog minerala u Zeoderm kremi je izuzetno koristan kod oštećene, suhe, upaljene i nadražene stanice koe i vezivnog tkiva. Zeoderm je najbolje koristiti uz Salcura DermaSpray “intenziv” i “gentle” kada je površina kože izuzetno ispucana, suha ili oštećena.

[two_third first]

DermaSpray Intensive i Gentle

[/two_third]
[one_third][/one_third]

[one_half first]
salcura_dermaspray_intensive
[/one_half]

[one_half]
salcura_dermaspray_gentle
[/one_half]

Intenzivni i nježni sprej kod kožnih promjena: ekcem, psorijaza, dermatitis, svrbež, urtikarija te kod drugih kožnih promjena kod vrlo osjetljive te suhe i grube kože.

DermaSpray proizvodi su dokazano jedan od najučinkovitijih i praktičnih rješenja za tretiranje problematične kože. To je kombinacija učinkovitih steroida bez kemijskih sastojaka u spreju bogat hranjivim tvarima koje su formulirane u obliku spreja. Pruža vrlo brzo olakšanje kod svrbeža. Zbog svojeg finog tekućeg sastava prodire duboko u kožu gdje hrani stanice kože u samom nastanku tj. njihovom životnom ciklusu – što ih čini zdravijima i tako postoji manja vjerojatnost da će se pojaviti isti simptomi povezani s tekućim promjenama, uključujući ekcem, psorijaza, dermatitis, ispucala i suha koža te svrbež. Prednosti spreja: primjena u obliku spreja je daleko više praktična i ekonomičnija od primjene u kremi. Vrlo je praktično kod primjene na vlasištu. Primjena u obliku spreja omogućava ekonomičnost tj. veću iskoristivost proizvoda, sa minimalnom količinom spreja omogućuje veću pokrivenost kože koja se tretira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *