Ponuda

Slikarstvo

Svima je znano da se Podravina naziva domom naive (likovnost samoukih slikara). Uz naivce tu su i brojni akademskih slikara, te ostalih ljubitelji umjestnosti i likovnog izražavanja.

Uzmite kist i ostavite svoj trag.

Kao ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku, u ponudi imamo cjelokupni asortiman engleske tvrtke Daler-Rowney koja se može pohvaliti dvjestogodišnjom tradicijom proizvodnje najboljeg slikarskog materijala engleske kvalitete.
Više o Daler-Rawney-u možete pronaći ovdje: http://www.daler-rowney.com/

Hobby

Budite kreativni, izrazite se!

Kreativno izražavanje potreba je gotovo svakog pojedinca. Izrađivanje nakita, oslikavanje stakla, ukrašavanje tkanine, izrada suvenira, privjesaka, slikanje na svili i trenutno najpopularnija salvetna tehnika; sve su to načini osobnog izričaja. Vođeni starom poslovicom “Bez alata nema zanata.” nudimo Vam sav potreban materijal i pribor za ostvarivanje vaših zamisli. Sve što trebate je ideja!

Frizerstvo

Sve za Vas i vašu kosu!

Sve što je potrebno jednom frizerskom salonu možete pronaći kod nas. U ponudi imamo namještaj za frizerske salone, mašinice, škare, fenove, četke, i potrošni materijal: boje za kosu, šampone, regeneratore, maske, i drugo. Opskrbljujemo frizerske salone na području sjevero-zapadne Hrvatske.

Više o frizerstvu možete vidjeti ovdje.

Kozmetika

Pod pojmom kozmetika sakrili smo sve potrebno za ugradnju umjetnih noktiju: gelove, lampe, rašpice, lakove, ukrase, … Također tu je i depilacija: voskovi, trake za depilaciju, i ostalo potrebno jednom kozmetičkom salonu koji se bavi ovom djelatnošću.

Ovdje smo uvrstili i dva zasebna brenda, usko vezana sa kozmetikom. Prvi je Silverex (zdravi proizvodi nanotehnologije od čistog srebra), a drugi Winalite (higijenski ulošci Love Moon Anion).

Čišćenje

Profesionalna sredstva, alati i strojevi za čišćenje i dezinfekciju.

U ponudi imamo profesionalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju njemačko-austrijske tvrtke Werner Mertz Professional. Sva sredstva spomenute tvrtke posjeduju ISO 9001 (dokaz vrhunske kvalitete i konstantne kvalitete proizvoda) te ISO14001 (standard za upravljanje okolišem), kao i vodopravne dozvole izdane od Republike Hrvatske Državna uprava za vode.

Najnoviji proizvodi